Spar Vest Fondens pulje til foreninger i Skive Kommune

Vil din forening gerne gøre det nemmere for børn, unge og/eller voksne ukrainske flygtninge at deltage i jeres aktiviteter? Eller vil I gerne gøre noget særligt for at byde ukrainske flygtninge velkomne i jeres forening? Så har din forening nu mulighed for at søge om 5.000, 7.500 eller 10.000 kr. til aktiviteter

Spar Vest Fonden har bevilget 200.000 kr. til de fire paraplyorganisationer Skive Idrætssamvirke, Kulturelt Samråd Skive, Spejdersamrådet i Skive Kommune  og Frivilligcenter Skive. Formålet er at give de lokale foreninger indenfor både idræt, fritid, kultur og spejder samt de frivillige sociale foreninger mulighed for at søge om midler til aktiviteter for ukrainske flygtninge, der kommer til egnen.

Hvem kan søge?

Alle foreninger forankret i Skive Kommune opfordres til at søge, uanset om I er en forening indenfor kultur og kunst, idræt og fritid, bolig- og lokalforeninger, spejder eller det sociale område mv.

Hvad kan midlerne anvendes til?

De 5.000 kr. skal anvendes til aktiviteter til ukrainske flygtninge. Det kan fx være støtte til kontingent og deltagergebyr og støtte til materialer og tøj, så ukrainske flygtninge får god mulighed for at deltage i de mange eksisterende aktiviteter i foreningerne og blive en del af de lokale fællesskaber. Det kan også være støtte til særlige arrangementer målrettet ukrainske børn, unge og/ eller voksne, hvor man med hyggelige aktiviteter, fællesspisning eller andet gerne vil byde ukrainske godt velkomne i foreningerne og i lokalmiljøet.
Beløbet kan anvendes til én begivenhed eller spredes ud på flere aktiviteter for ukrainske flygtninge. Eksempler på fordelingen af beløbet:
•    Kontingentstøtte og materialer/tøj til ukrainske flygtninge.
•    Støtte til adgangsbillet til foreningens arrangementer, fx fællesspisning, udflugter, stævner og kampe, udstillinger, koncerter osv.
•    Støtte til særlige arrangementer for ukrainske flygtninge, hvor de bydes godt velkommen i lokale foreninger eller i det lokalområde, hvor de ukrainske flygtninge bor.

Ansøgningsfrister

Kommende ansøgningsfrister:
10. oktober 2022
31. oktober 2022
14. november 2022

Ansøgningsskema

Udfyld ansøgningsskemaet og send den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgninger prioriteres efter følgende kriterier

•    Foreninger i områder, hvor vi aktuelt er bekendt med at der er flere/ mange ukrainske flygtningen indkvarteret
•    Foreninger, der bidrager med egenfinansiering
•    Først til mølle - er pengene fordelt, så ophører ansøgningsprocessen
•    Midlerne fordeles mellem paraplyorganisationerne.

Kontakt

Søndergade 16C, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16