Sig det med musik 

Sig det med Musik - et samarbejde mellem Skive Big Band og Frivilligcenter Skive

Hvis du gerne vil glæde en, du kender, med et musikalsk kram, så kan du her ønske en mini-koncert her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Skive Big Band via SMS til tlf. 25271332 eller ring efter kl. 17.30.

Projektet er støttet af Kulturelt Samråd Skive.

hvem kan bestille/søge en minikoncert?

Sig det med Musik er for mennesker bosat i Skive kommune, der har en mærkedag eller en særlig begivenhed, som det ikke er muligt at fejre som planlagt eller som kunne trænge til et musikalsk kram eller en opmuntring i forbindelse med coronakrisen. Det kan være en af dine nærmeste som har en rund fødselsdag, et jubilæum eller en bryllupsdag, eller bare en særlig dag for dem. Det kan også være en person, som pga. sygdomsforløb ikke kan komme ud, en ældre, hvis børn ikke må/kan komme på besøg - listen er lang over potentielle modtagere.

Sig det med musik er et musikalsk kram eller en lille gavekoncert der kan bestilles/søges af dig som ven, pårørende eller lignende til et menneske i ovennævnte målgruppe. Den der bestiller Sig det med Musik koncerten behøver ikke være bosat i Skive kommune.

Enhver over 18 år kan søge om at give en Sig det med Musik koncert til én de holder af i forbindelse med en mærkedag/særlig begivenhed.

OBS: Der kan ikke søges/bestilles sølvbryllups-morgenmusik eller andre former for musikindslag som normalt købes til festlige lejligheder.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt