Frivilligcentrets kurser

Her finder du en oversigt over kommende kurser. Hvis der er nogen kurser, du tænker ville være interessante så tag kontakt, og kig gerne under tidligere kurser for at blive inspireret af tidligere kurser, der kunne fange jeres opmærksomhed. Listen opdateres løbende. Kurserne afholdes som regel på Frivilligcenter Skive,  men der kan være undtagelser så kig under det enkelte kursus for detaljerne. 

Bemærk: Plads på kurserne tildeles efter først-til-mølle-princippet, og hvor Friviligcenter Skive medlemmer har 1. prioritet. Tilmeld dig dog endelig, selvom du ikke er medlem – der er ofte plads til en ekstra :-) Ønsker du og din forening at blive medlem, så læs mere her

Kommende kurser

Fyr op under bestyrelsesarbejdet 21. november kl. 17-20

Dette kursus sætter fokus på bestyrelsesarbejdet i jeres forening. Det kan være I har brug for inspiration til  udvikle jeres bestyrelsesarbejde. 

Som bestyrelsesmedlemmer har I mange forskellige opgaver og dette kursus sætter fokus på hvordan I som bestyrelse kan holde gejsten oppe så jeres samarbejde ikke går i stå. 

Der vil være forplejning under kurset.

Få nye frivillige som bliver i foreningen 15. juni kl. 10 - 16

På dette grundkursus i rekruttering præsenteres viden, fif og værktøjer til rekruttering og fastholdelse af frivillige. Kurset giver inspiration til, hvordan man planlægger en rekrutteringsindsats, som gør modtagelsen af nye frivillige til en succes. Det giver også indblik i, hvordan man tilgodeser frivilliges forskellige motivationsbehov og arbejder med at fastholde deres engagement.

Du kan se mere om kurset her

Vejen til Guldet. Grundkursus i fundraising 28. maj kl. 17 - 20

Dette kursus giver en indføring i fundraising i det frivillige sociale arbejde. Som deltager bliver man klogere på de strategiske overvejelser, man skal gøre sig, når man skal skaffe penge og ressourcer til foreningens aktiviteter og projekter. Kurset giver indsigt i fonde, puljer og støttemuligheder, og byder også på inspiration og værktøjer, deltagerne kan bruge til at tilrettelægge en god proces, som øger sandsynligheden for at fundraisingen giver resultat.

Se mere om kurset her. 

SKAB GNIST, GEJST OG LIVSGLÆDE I DET FRIVILLIGE ARBEJDE 29. APRIL KL. 17:30 - 20:30

Giv foreningens frivillige inspiration til at bevare deres energi, motivation, lyst og livsglæde i det frivillige arbejde – også når de møder mennesker i stor krise. Dette lokale kursus byder - med musik og personlige beretninger – på fælles debat om vigtigheden af at overvinde livets udfordringer og holde fast i at glæde sig – også over det, som livet lærer os i modgang.

Se mere om kurset her.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt