Frivilligcentrets kurser

Her finder du en oversigt over kommende kurser. Hvis der er nogen kurser, du tænker ville være interessante så tag kontakt, og kig gerne under tidligere kurser for at blive inspireret af tidligere kurser, der kunne fange jeres opmærksomhed. Listen opdateres løbende. Kurserne afholdes som regel på Frivilligcenter Skive,  men der kan være undtagelser så kig under det enkelte kursus for detaljerne. 

Bemærk: Plads på kurserne tildeles efter først-til-mølle-princippet, og hvor Friviligcenter Skive medlemmer har 1. prioritet. Tilmeld dig dog endelig, selvom du ikke er medlem – der er ofte plads til en ekstra :-) Ønsker du og din forening at blive medlem, så læs mere her

kommende kurser

Skab trivsel og udvikling med god frivilligledelse

Dette gratis kursus for nye og kommende ledere giver en solid introduktion til ledelse af frivillige. Kurset præsenterer viden om motivation og det gode frivilligmiljø, som er grundlaget for at frivillige trives, engagerer og udvikler sig i deres frivillige arbejde for foreningen. Kurset præsenterer også redskaber, I kan bruge, når I leder såvel enkelte frivillige og frivilliggrupper.

Kurset er et heldagskursus og består af oplæg fra underviser, workshops, øvelser og diskussioner, både i grupper og fælles.

Tilmeld dig HER 

Samtalesalon: Hvorfor er jeg frivillig?

Dette års Jule-Frivilligtræf er udover julehygge, også en samtalesalon, hvor vi skal tale mere om det at være frivllig. Hvordan er man frivillig i 2020 og hvad er det der inspirerer os?

Nærmere info kommer snarest.


*AFHOLDTE KURSER, se nedenfor*
  • Vejen til guldet. Guide til fundraising.
  • Få nye frivillige som bliver i foreningen. Grundkursus i planlagt rekruttering. 
  • Fyr op under bestyrelsesarbejdet. Inspiration til at udvikle bestyrelsesarbejdet. 
  • Pas på dig selv i din rolle som frivillig. 

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt